Szánto Gábor - Vörösmeteor

És csak mondja és mondja:)

Avvakumovits Edina   -   Owner - City & Wine Programszervező Kft. Etyek / Unilever / Sara Lee /  McCann Erickson / Saga Foods

Érti a dolgát!

Pozitív tulajdonságok: Proaktív, együtt gondolkodó, rugalmas, precíz, jól kezeli a multis „nehézségeket” / nem ragaszkodik a müvészi kiteljesedéshez.

Munkák: magas szintü csomagolás-fejlesztések, amik évtizedeket is megéltek a polcokon! A „B” márkákra fejlesztett csomagolásokkal voltak extra jó tapasztalataim. De csomagolás design kiterjesztések prémium márkáknál is nagyon jó eredményt hoztak.

Gyurival készíttettük életem legjobb márka használati kézikönyvét! és persze a promóciós plakátoknál, csomagolásoknál, szórólapoknál sem volt probléma.

Kérdö Krisztina   -   ZWACK

Deregi Klaudia - Jacobs Douwe Egberts

Gyuri egy igazi művészlélek, mindig pozitívan és mosolyogva lát neki az új kihívásoknak.

Bárány László - Pázsitdoktor

Majd írok valamit, de most gyógyítom a pázsitot.

De eddig minden a legnagyobb rendben volt!!

Dr Nagy József -

Gyurival régóta dolgozunk. Mindig gyors, kreatív és proaktív volt együttmüködésünk során.

Nem kell nyaggatni, ha valami uj dolgot szeretnék ami macerásabb.

Mindenkinek köszönöm, aki elmondta véleményét az együttes munkáról! És nagyon szívesen veszem, ha bárki megírja amit gondol, mi volt a jó a közös munka során, vagy mi lenne az amin változtatni kéne a további sikeres együttmüködés érdekében!

 

 

Lovász Tamás - ügyvezetö Pannoncolor Kft

A klasszikus mondás szerint egy munka gyorsan, színvonalasan és nem drágán készül el, de ebböl csak kettöt lehet választani. Nos, Gyurira ez nem igaz. 15 éve dolgozunk együtt, több cégen és termékkategórián keresztül, de a színvonal és a sebesség változatlanul magas, a számlákért pedig a végén mindig nekem kell könyörögni, hogy küldje már …

Zeller Borbála - Partner in Pet Food

Kreatív designer aki nem megy a szomszédhoz ötletekért. Kíváló szakember aki tisztában van a legújabb trendekkel és alkalmazza is öket. Bármikor, bárkinek ajánlom, akinek van és akinek nics ötlete segít az álmai megvalósításában.

Tamás Aurélio - ügyvezetö ARNACCI

Gyuri mondta mikor sokalltam az árat, hogy az igazán drága az, amikor valami árajánlatbajnok el ... valamit. Akkor majd visszajövök, és boldog leszek ha még időre elkészül. Na ez lett a vége, de legalább rájöttem, árajánlatot mindenki tud adni, de elkészíteni már nem.

Sipos Adrienn - JDE

Gyors, megbízható, kreatív és jó ötletekkel dolgozik.

Sokszor félszavakból érti milyen megoldásra gondolok.

Németh Gabriella - Jacobs Douwe Egberts

Kreatív, precíz és proaktív, nagyon könnyü vele együtt dolgozni. Nagyon jól ismeri a márkáinkat és az igényeinket, ezért nagyon gyorsan eljutunk a tökéletes végeredményhez. Türelmesen, lelkesedéssel és nagyon konstruktívan dolgozik, még akkor is, ha már a sokadik kört futjukkéréseink miatt. Öszinte és mindig a legjobb végeredményre törekszik, addig csinálja, míg valóban tökéletes nem lesz. Mindezt persze határidöre, még akkor is, ha nagyon rövid idő áll rendelkezésünkre.

Gyökeres Mónika - ZWACK

A vállalat Fenntarthatósági Jelentésének elkészítésében dolgoztunk együtt, amit nagyon élveztem, mert fél szavakból is megértettük egymást, a ki nem mondott, vagy nem elég szakszerüen megfogalmazott igények is teljesültek számunkra, ami nagyfokú kreativitásról, ügyfélközpontúságról, -megértésröl tanúskodik. Mindemellett gyorsaság, pontosság és rugalmasság jellemezte a RAM-DESIGN munkáját. Köszönjük!

Azért szeretek Veled dolgozni, mert

 

1, minden új briefre rengeteg új ötlettel válaszolsz.

2, türelmesen végigcsinálod azokat a köröket is, amelyek talán kevésbé inspirálóak

3, mint ahogy a mai nap is bizonyította, a jövöbe látsz, már azt is csinálod proaktívan, amit mi még csak ezek után fogunk kérni.

 

Hogy a véleményem nemcsak a "weblapnak" szól, mi sem bizonyítja jobban, hogy 15 éve tart ez az együttmüködés és olyan szépségek kerültek ki a kezed alól, mint a Zwack Bió Pálinkák és a Fütyülös sales foldere (2001-2003 között), számos Vilmos díszdoboz, a Kalinka és a Szénsavas Kalinka címkéi, hogy csak néhányat említsek a sok közül.